English (United States) nl-NL
dinsdag 13 april 2021

IM Event 2020 gaat online! - Inschrijving geopend

IM Event 2020 gaat online

Vanwege het coronavirus hebben we besloten het IM Event 2020 om te zetten naar een live talkshow, die je online bijwoont. Dit jaar dus geen parkeerplaats vol IM-voertuigen en geen fysieke samenkomst met alle IM-collega's, maar we zullen je wel online gaan verrassen! 
 
Je bent van harte uitgenodigd digitaal deel te nemen aan Studio IM!
 
Gewoon te bekijken vanuit kantoor, vanaf je keukentafel of op een veilige locatie onderweg.
 
 
Datum: Woensdag 30 september 2020
Tijd: 11.00 - 11.45 uur
 
Studio IM: Actualiteit, Omdenken en meer!
In 45 minuten geven we je een live update vanuit Studio IM. Tafelgasten uit verschillende disciplines schuiven bij de host aan om het te hebben over onderwerpen die juist nu spelen in ons werk:
 
- IM in de afgelopen corona-periode, hoe ging het en wat hebben we geleerd?
- 'Omdenken in IM denken', we benaderen een case vanuit een ander perspectief
- En meer...
 
Door middel van verschillende polls en een live chat zorgen we voor interactie tussen jou achter je beeldscherm en de gasten in de studio. Zo zorg jij voor input in het programma en krijg je antwoord op al je vragen. 
 
Schrijf je opnieuw in!
Wil je digitaal deelnemen op 30 september? Schrijf je dan opnieuw in via onderstaande button.
 
Graag sturen we je een IM-pakketje toe per post. Daarom vragen we in het formulier om je adresgegevens. 
 
 
 
Uiterlijk één dag voorafgaand aan de talkshow ontvang je een link naar de show en enkele tips en instructies. De uitzending is op een later moment ook terug te kijken.
 
Voor vragen kun je ons bereiken via imevent@congresbureau.nl.
 
Kijk live mee op 30 september vanuit Studio IM!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor meer informatie: gebruik ons contactformulier

Update Rood/Blauwe boekje: taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden binnen IM

Eind jaren negentig is gestart met het reguliere Incident Management (IM) op het  Nederlandse hoofdwegennet.

Voor een goede samenwerking is het van belang dat alle betrokkenen op de hoogte zijn van elkaars taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

Daarnaast moet het duidelijk zijn wie welke informatie nodig heeft om zijn of haar taken goed uit te kunnen voeren, en waar die informatie te verkrijgen is. Hiertoe is het rood-blauwe boekje gepubliceerd. Dit boekje geeft inzicht in de taken, bevoegdheden en  verantwoordelijkheden van de verschillende betrokken diensten. Zowel de rol van de medewerkers in de meldkamers/centrales als van de medewerkers op de weg komen aan bod. Daarnaast behandelt het de informatievoorziening en informatie uitwisseling tussen diensten gedurende de afhandeling van een incident.

Het doel van het boekje is deze inzichten te geven, zodat de diensten hun  werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen uitvoeren en de onderlinge samenwerking zo efficiënt mogelijk zal verlopen. Uiteindelijk moet dat ertoe leiden dat incidenten zo snel en veilig mogelijk kunnen worden afgehandeld.

De vorige versie van het rood-blauwe boekje, waarin de taken van alle bij IM betrokken hulpdiensten worden besproken, komt uit 2004. De herziene en geactualiseerde versie kunt u hier downloaden:

 

                                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie: gebruik ons contactformulier

Home   |   Wat is IM   |   news   |   Organisatie   |   Partners   |   Projecten   |   Weggebruikers   |   E-learning   |   meerwetenoverim
Copyright 2010 by DotNetNuke Corporation