IM-event 2021 verplaatst naar 2022

15-11-2021
1649 keer bekeken 0 reacties

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet verdergaande coronamaatregelen afgekondigd. Het liefst zetten we een event neer dat ruimte biedt aan samenwerking en netwerken. Dat gaat met de huidige maatregelen onvoldoende lukken. Daarom verzetten we het IM-event naar het voorjaar van 2022.

We gaan op zoek naar een goed moment. Een moment waarop de cijfers zeer waarschijnlijk laag zijn, er hopelijk ook minder maatregelen van kracht zijn en iedereen met vertrouwen naar een fysiek evenement wil gaan.  

Wij gaan aan de slag met het vinden van passende nieuwe data en het verder voorbereiden van een super IM-event in het nieuwe jaar. Houd de community in de gaten voor meer nieuws, want wordt vervolgd… Mocht je de uitnodiging voor het IM-event 2021 eerder niet hebben ontvangen, stuur dan een mailtje naar im-community@rws.nl met je naam en e-mailadres. Dan zetten we je op de lijst en krijg je de uitnodiging direct in je mailbox. 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen