Hoog niveau bergingsbedrijf Stouwdam niet onopgemerkt

18-11-2021
1955 keer bekeken 0 reacties

Op 7 oktober bracht directeur Wegverkeersmanagement van Rijkswaterstaat David van Baarle samen met Officier van Dienst Eelco Bollee en verkeersauditor Ben de Bruijn een bezoek aan bergingsbedrijf Stouwdam in Oldebroek.

Verkeersauditoren Ben de Bruijn en Tom den Hertog hadden vastgesteld dat Stouwdam al jaren op een zeer hoog niveau zijn bergingen uitvoert: professioneel, planmatig, zorgvuldig, vlot en veilig. Een voorbeeld voor iedere berger!

Bovendien van groot belang want het zijn per slot van rekening de bergers die ervoor zorgen dat het verkeer na verkeersincidenten weer snel kan doorstromen. Reden om te laten weten dat de prestatie van Stouwdam niet onopgemerkt blijft, met de overhandiging van een dik verdiende taart.

Van links naar recht: Eelco Bollee, Kees Stouwdam, Wim ten Hoven, Ben de Bruijn

Op de foto boven dit bericht van links naar rechts: David van Baarle, Wim Stouwdam, Corinne ten Hoven-Stouwdam, Kees Stouwdam, Wim ten Hoven

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen