Aanvraag IM wegen

22-08-2022
1355 keer bekeken 0 reacties

De website van STIMVA geeft wegbeheerders de mogelijkheid een aanvraag in te dienen om de status van een weg te wijzigen.

Invoering van Incident Management op een weg houdt in dat zowel lichte- als zware berging wordt ingeregeld op die weg. Tussen de Stichting IMN en STIMVA zijn deze taken verdeeld, maar een aanvraag hoort gelijktijdig bij beide stichtingen te worden ingediend.

In samenwerking met de Stichting IMN heeft STIMVA een pagina op haar website opgenomen waar wegbeheerders een aanvraag kunnen indienen om de status van een weg te wijzigen naar IM. Via een formulier op de website van STIMVA wordt de aanvraag zowel aan de Stichting IMN als STIMVA gericht.

Ook kunnen via het formulier aanvragen worden ingediend om bestaande wegen te wijzigen, bijvoorbeeld in geval van verandering van hectometrering en voor het kenbaar maken van gewenst tijdelijk IM.

U vindt meer informatie op de website van STIMVA.

 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen