IM-webshop omgeving vernieuwd

30-09-2022
2100 keer bekeken 0 reacties

De webshop-omgeving van deze website is vernieuwd. Vanaf nu kunnen de bestellingen via een nieuw bestelformulier worden gedaan en wordt er niet meer doorgelinkt naar een externe site.

De aanpassing was nodig om ook in de toekomst te kunnen blijven voldoen aan de eisen op gebied van (digitale) veiligheid en toegankelijkheid.

De grootste verandering zit in de wijze van bestellen: in plaats van het aanklikken van een gewenst product geeft u nu in het nieuwe bestelformulier direct het aantal gewenste exemplaren aan. Net zoals dat in de oude omgeving ook het geval was vragen we ook in de nieuwe webshop-omgeving naar de gegevens van de aanvrager en het verzendadres. Hiermee verwerken we de bestellingen op een goede manier.

De knop van het bestelformulier vindt u bovenaan de pagina in de webshop.

Voor Rijkswaterstaat-medewerkers is er nu een aangepaste webshop-omgeving; we vragen u de webshop te kiezen die voor uw situatie van toepassing is. U vindt de webshop onder de knop 'Kennisbank' bovenaan deze pagina.

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen