IM-event 2022: Eén team één taak

12-10-2022
1468 keer bekeken 0 reacties

Op 21 en 29 september jl organiseerden we het IM-event, hét event voor alle professionals uit de keten van incidentmanagement. Tijdens dit interactieve event keken we met elkaar terug op 25 jaar incidentmanagement.

Veiligheid en samenwerking tussen de ketenpartners zijn hierbij de uitgangspunten. Ook keken we vooruit, onder andere hoe de samenwerking in de toekomst nog beter kan, hoe om te gaan met digitalisering en keken we naar uitdagingen zoals het bergen van e-voertuigen. Ook was er alle ruimte om IM collega’s uit verschillende disciplines te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Bekijk de foto's

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen