Dienstverlening personenautoberging na 30 september 2023

27-09-2023
706 keer bekeken 0 reacties

Vanaf 1 oktober 2023 hebben we te maken met nieuwe overeenkomsten tussen de Stichting Incident Management Nederland en de bergingsondernemingen, waardoor wederom voor een landelijk dekkend netwerk van lichte bergers is gezorgd!

Het kan zijn, in een enkel geval, dat je een andere berger tegenkomt in in een rayon dan voorheen. De nieuwe rayonindeling is hier terug te vinden.
 

56 rayons aangehouden

In een aantal rayons is vertraging ontstaan vanwege een gestarte juridische procedure. In 56 rayons is de huidige overeenkomst met de daarbij behorende huidige contractvoorwaarden verlengd tot tenminste 1 januari 2024. Zie voor meer informatie het artikel op de website van de Stichting Incident Management Nederland

 

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen