Marktconsultatie voor imV3 deskundigheid

12-02-2024
314 keer bekeken 0 reacties

ImV3 deskundigheid heeft tot doel recht te doen aan de belangen van de betrokkenen bij vrachtauto-incidenten. Er wordt grote waarde gehecht aan de input van marktpartijen voorafgaand aan een voorgenomen aanbesteding.

De betrokkenen bij vrachtauto-incidenten, zoals onder andere ladingeigenaren, verladers/vervoerders, wegbeheerders, verzekeraars en bergers, hebben verschillende belangen.  Hiertoe worden deskundigen, die ter plaatse komen van een incident met een vrachtauto op IM-wegen (incidentmanagementwegen), ingezet.

De aanbesteder wil marktpartijen daarom in een vroegtijdig stadium actief betrekken voordat een dergelijke aanbesteding van start gaat.

Deze marktconsultatie wordt gehouden om relevante informatie te verkrijgen over het in stand houden van een meldpunt en een helpdesk ten behoeve van imV3 en de inzet van deskundigen ter plaatse bij incidenten in het kader van imV3.

Deelnemen aan deze marktconsultatie is mogelijk via de onderstaande link.

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen