Tenderprocedure CMV is gestart

12-04-2024
112 keer bekeken 0 reacties

In navolging van de eerdere berichtgeving is de tenderprocedure voor het laten verzorgen van een Centraal Meldpunt voor Vrachtautoberging (CMV) voor een nieuwe contractperiode gepubliceerd op TenderNed.

Om vrachtauto-incidenten op IM-wegen zo vlot en veilig mogelijk worden af te handelen wordt gebruik gemaakt van het CMV. Het CMV schakelt een zware berger en/of een imV3 deskundige in bij incidenten met vrachtauto’s op een IM-weg. Het gehele proces en de eisen rondom deze dienstverlening is beschreven in de gepubliceerde aanbestedingsdocumenten. Geïnteresseerde inschrijvers worden gewezen op de nu gestarte tenderprocedure.

De publicatie op het aanbestedingsplatform TenderNed vindt u via de onderstaande link.

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

0  reacties

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen