Uniformering IM-opleidingen

Dit document beschrijft de professionaliseringsslag die Rijkswaterstaat in het afgelopen decennium heeft gemaakt op het gebied van incidentmanagement (IM).

Het document ‘Uniformering IM-opleidingen’ is in de eerste plaats ontwikkeld ten behoeve van de wegebeheerders van provincies en gemeenten. Een professionaliseringsslag die Rijkswaterstaat graag wil delen met andere wegbeheerders. De inhoud van dit document biedt wegbeheerders de mogelijkheid om (delen van) de beschreven en beproefde onderdelen toe te passen in de eigen organisatie. De ambitie om als wegbeheerders van het Nederlandse wegennet, IM eenduidig uit te dragen en als zodanig een betrouwbare partner te zijn voor andere IM-ketenpartners. Dit leidt tot herkenbaarheid van de wegbeheerders en het bewerkstelligt een veilige en efficiënte verkeersdoorstroming voor de weggebruikers.

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Registreren

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen