Wegwijzer naar professioneel IM

In dit rapport wordt een visie gepresenteerd op de meest gewenste ontwikkelingen in de toepassing van Incident Management op het Nederlands wegennet (Hoofdwegennet en onderliggende wegennet) voor de periode 2008 – 2015.

Onder Incident Management verstaan we het geheel van maatregelen die beogen de weg zo snel mogelijk nadat een incident heeft plaats gevonden, vrij te maken voor het verkeer, een en ander met inachtneming van de behartiging van de belangen van mogelijke slachtoffers, de veiligheid van de hulpverleners, de verkeersveiligheid, evenals de beheersing van de ontstane schade.

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Registreren

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen