Bijdrage plaatsen in Ideeënbus en Oude doos

Als je op de werkplaats van de ideeënbus of e Oude doos klikt, kom je terecht op de pagina van die werkplaats. Klik op 'Bijdrage toevoegen'.

Vul bij 'titel' altijd de titel van je idee of afbeelding in. Vul bij 'Inleiding van je bijdrage' een korte intro van je idee of de gefotografeerde situatie in. Let op: je kunt hiervoor maar maximaal 300 tekens gebruiken.

Scroll naar beneden en voer bij 'Omschrijving' de rest van je idee of - indien nodig - je foto toe (zonder de introductie die je al eerder hebt ingevoerd). Klik bij de tabbladen links op 'Afbeelding' en upload een afbeelding voor bij je idee als je die hebt of natuurlijk de foto die je wilt plaatsen.  Door middel van de tabbladen links, kun je ook desgewenst nog documenten en video's toevoegen.

Kies ervoor om de bijdrage alleen op de pagina 'ideeënbus-nieuw' of 'uit de oude doos' te tonen. Vink 'Bijdrage volgen' aan. Dan krijg je een bericht als iemand jouw idee of foto een waardering geeft met sterren. Laat 'Verstuur notificatie' op aangevinkt staan. Dan krijgen mensen die de ideeënbus en de oude doos volgen, automatisch een bericht dat er een nieuwe bijdrage is toegevoegd. 

Vergeet niet op de blauwe button 'opslaan' te klikken als je klaar bent.

 

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen