Wie is wie

Bij Wie is wie staan alle personen die toegang hebben tot de IM-community. De gegevens die standaard bij een persoon worden getoond zijn de naam en de organisatie. Andere gegevens zijn enkel zichtbaar als iemand in zijn of haar profiel aangeeft deze gegevens te willen delen.

Je kunt in de Wie is wie zoeken naar personen door in het vak waar ‘zoeken’ staat een naam of e-mailadres in te voeren. Je kunt bij ‘zoeken in: 2 velden’ aanvinken in welke soort gegevens je precies wilt zoeken. Hier kan je bijvoorbeeld ‘organisatienaam’ aanvinken en zo ook op organisatie zoeken. Bij ‘sorteer op...’ kun je aanklikken welke soort gegevens je het belangrijkste vindt voor je zoekopdracht. Bijvoorbeeld: Je zoekt een organisatie met daarin het woord ‘Utrecht’. Dan wil je natuurlijk dat de resultaten met ‘Utrecht’ in de organisatienaam bovenaan komen te staan en niet de resultaten met ‘Utrecht’ in het adres. Dan klik je bij ‘sorteer op...’ aan: ‘organisatie, afdeling’. Bij ‘oplopend’ kun je instellen of de zoekresultaten op basis van alfabetische volgorde oplopend (a,b,c...) of aflopend (z,y,x...) worden weergegeven.

Het is van belang om als je een persoon zoekt wel de naam correct schrijven, anders vindt de zoekmachine namelijk niks of niet wat je bedoelt. Bijvoorbeeld: je bedoelt 'Anne', maar je typt per ongeluk 'Annen', dan vindt de zoekmachine Anne niet. Een ander voorbeeld is: je zoekt naar André, maar als je de naam ‘Andre’ (dus niet met een ‘é’) schrijft, vindt de zoekmachine niet André.

Klik als je de persoon hebt gevonden op de naam van de persoon om meer gegevens te zien.

 

 

Over Incident Management

Ben je niet actief in het incidentmanagement, maar wel nieuwsgierig naar wat het allemaal inhoudt? Neem dan een kijkje op de pagina van Rijkswaterstaat

Contact

Ben je op zoek naar een personenauto die afgesleept is? Bel dan met 088 - 007 87 80, het Landelijk Centraal Meldpunt. Zij weten welke berger de auto heeft afgesleept en waar de auto staat. Heb je een andere vraag of opmerking? Mail dan naar im-community@rws.nl. 

 
Cookie-instellingen